keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Työharjoittelun aloitus

Koulu etenee eteenpäin hurjaa vauhtia ja nyt alkoi työharjoittelun suorittaminen :) Metsästelin työharjoittelu paikkaa vain kiertelemällä ympäriinsä ja aina kun vastaan tuli kiwan näkönen parturi-kampaamo, astelin sisään ja kysyin mahdollisuudesta päästä työharjoitteluun. Kiersin muistaakseni neljässä paikassa ja viides sitte nappas, tai sain soittaa kyseisen paikan pomolle, jonka kanssa sitte sovittiin haastattelu ja haastattelun jälkeen sitte nappas.

Ite tykkään enemmän mennä ihan paikanpäälle kyselemään työharjoittelu paikkaa. koska on jotenkin paljon kiwempi kysellä kasvotusten ku väännellä sähköposteja ja ootella vastauksia. Joillakin aloilla voi tietysti olla ettei ole muuta mahdollisuutta ku sähköpostitella, harmi sinänsä, kai, tai jokainen tykkää erilaisesta tavasta lähestyä työnantajia.

Tänään tosiaan alkoi työharjoittelu sen nimisessä paikassa ku Hiusfashion Kluuvin Liiteri, noita Hiusfashion liikkeitä on Helsingissä ruoholahdessa ja foorumissa + Espoossa sen nimisessä paikassa kun Lippulaiva.


Hiukan jännitti aamulla lähtee paikanpäälle, mutta päivän aikana koko jännitys läks pois ja selvisi et ihan turhaan jännitin. Työkaverit oli tosi mukavia ja auttavaisia ja tiän et tuun viihtymään tuolla :) Tänään vaan pesin yhden työntekijän hiukset ja sain levittää tyviväriä yhdelle asiakkaalle ja föönata sen hiukset ja tein sen hiuksiin vielä kalanruotoletin lopuks. Tosi kiwa päivä oli ja kunnon iloinen fiilis jäi, tonne on sis joka päivä kiwa mennä :)

Työharjoittelun suoritus tapahtuu koulun ohella, eli sillon ku mulla ei oo koulua niin oon työharjoittelussa. Kiwaa vaihtelua koulussa oloon :)

Sellasta tällä kertaa, huomenna taas työharjoitteluun :) Tuun tänne varmasti sepustelemaan et mitä sielä on tullut tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti