perjantai 11. syyskuuta 2015

Partoja

Miesten hiustenleikkaukset ja partakäsittelyt tutkinnonosa alkoi edetä jo siihen vaiheeseen et vuoroon tuli partojen käsittely. Jossain vaiheessa alkaa myös parran veitsi ajelu, jota hiukkasen vielä kammoksun koska opettajakin on sanonut et parran veitsiajossa pitää olla tarkkana ja jos käden ja veitsen asento muuttuu liikaa niin tulee heti haava, hhui.

Veitsiajelua ennen kuitenkin leikataan saksilla ja koneella, nyt aloitettiin ihan saksilla vaan. Eka parran leikkaus oli tasamittanen, ehjä rakenne jossa leuan kohalla oli pieni a-mainen kaareutuvuus.

Vasemmalla parta ennen kun siihen oltiin koskettu ja oikeella parta ekan leikkauksen jälkeen:


Seuraavaksi oli vielä yks hiukan pidempi malli, josta en muistanu napata tietystikkään kuvaa. Sen jälkeen parta lyheni entisestään ja tehtiin hiukan "litistyneempi" malli saksikampa-tekniikalla ja tasamittaisen ja kasvavan kerrostuksen sekoitus parta, josta yläosa viiksiin asti oli tasamittaista kerrostusta ja ala osa oli kasvavaa kerrostusta.

Vasemmalla "litistetty" malli ja oikeella tasamittaisen ja kasvavan kerrostuksen sekoitus.


Tasamittaisen ja kasvavan kerrostus-parran jälkeen mulittiin parta lyhyemmäks leikkaamalla se pelkästään tasapitkäksi joka puolelta.


Seuraavana ajetaanki partaa koneella ja sen jälkeen saadaan käsittelyyn ekat parta-asiakkaat. Nopeesti menee eteenpäin koulu, nyt jo oltu kuukausi koulussa kesäloman jälkeen ja näin paljon on jo tullut tehtyä :)

2 kommenttia:

  1. moi,haluaisin tietää että mistä voi tietää että parta on ehjä rakenne?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, se on vähän sama kuin hiuksissa :) kaikki on suunnilleen tasapitkää.

      Poista