tiistai 22. syyskuuta 2015

Partoja & American Crew

Parrat on alkanu lisääntyä tai ainakin tulleet taas uudestaan muotiin, ite oon nähnyt vaan muutaman parran katukuvassa, enkä nyt tarkoita niitä perus normi-partoja, vaan sellasia muotoiltuja ja huoliteltuja :) Ihan kiwa, parempi ku se mitä oon kammoksunu pitkin kesää; pään päällä pieni kasa hiusta jotka on isketty ponnarille.. Yhh, no jokanen tavallaan :) 

ite oon sitä mieltä et hyvä et miehet on keksinyt alkaa tekemään parroillensakki jtn :)
Ja hyvä niille joilla ei oo hiuksia ni voi sitte parralasa koreilla ;D 


Erilaisia partoja:





:D
Jos pitäis valita noista niin sanotusti se paras ni valitsisin ton neljännen kuvan, koska hyvin yhistyy parta ja hiukset ja parta on parta, eikä pieni sänki. Tosin, en kyl tiiä haluisinko omalle miehelle tollasta partaa.. :D eikä se varmaan suostus ees kasvattaa tollasta, mut jos sillä ois ajatuksessa kasvattaa partaa ni ehottasin tota.

Ja varmaan tunnetuin partojen muotoilu tuoteryhmä on American Crew, tai sitä oon itte nähny mainostettavan useemman parturin tai parturi-kampaamon ovessa.


Ja koulussaki meillä käytössä noita tuotteita + joku teatree tuoteryhmä jos oikein muistan. Tähän tuoteryhmään siis kuuluu ennen parranajoa (veitsellä/höylällä) laitettava öljynen sheivaus voide

Ultra Gliding Shave oil: Ihoa kosteuttava ja valmistava voide.

Ja sitte parranajoon suositeltu:

Moisturizing shave cream: Hoitava koostumus, jonka ansiosta iho ei kuivu parranajon aikana.

Ja lopuks parranajon jälkeen laitettava:


Post shave cooling lotion: Auttaa ihoa palautumaan parranajon jälkeen ja kosteuttaa ihoa.

Sellasia tuotteita American Crew:llä :) Lisää tuotteita näät tästä . Sivu on englanniks.

Loppuun vielä kuvaa josta tuli mieleen, et jos joku päivä kaikilla miehillä on parta.. 


Hahah.. :D jostain syystä naureskelin tälle, voi olla väsymys taas :D Huomenna on taas edessä työharjoittelua ja ens tiistaina mun isä tulee mun asiakkaaks koululle parran muotoiluun ja ajoon, siitäki todennäkösesti lisää täälä myöhemmin.. Hiukan jännittää jo valmiiks, mut hyvä siitä varmaan tulee, toivottavasti :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti