sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Tuote- ja värikoulutusta

Viikko on vierähtäny eteeppäi yllättävän nopeesti taas, mennään sunnuntaissa ja huomena alkas taas uus viikko uusine asioineen ja kujeineen.

Torstaina mentiin luokan kanssa Goldwellille Kms- tuote koulutukseen ja Goldwellin värikoulutukseen ja saatiin paaaaljon infoa erilaisista tuotteista ja niitten käyttötarkotuksista ja väreistä :) 


Oli kyllä kiinnostava päivä, huomas taas et on tällä kertaa opiskelemassa oikeesti kiinnostavaa alaa.


Värjäyksistä käytiin koulutuksessa aika pitkälti läpi jo hiukkasen ennestään tuttuja asioita, joita ollaan jo koulussa hiukan käyty läpi, muttei se haitannu, sanontahan menee et kertaus on opintojen äiti :)


Kms:n tuotteet ei ollu mulle ollenkaan ennestään tuttuja, olin tietysti nähny niitä kampaamojen hyllyillä mut koskaan ei oo ollu käytössä kyseisiä tuotteita, joten koulutus oli siis tosi hyvästä sen puolesta. Ja Kms:n tuoteperhe on ihan "jättimäinen" ja ihan jokaiselle löytyy varmasti shampoo, hoitoaine ja muotoilutuotteet tästä tuote perheestä.


Kms-tuotesarjasta löytyy erikseen jopa paljon muotoilurautoja käyttäville oma tuotesarja ja kiinnostusta eniten herätti suihkutettava tuote, joka nopeuttaa föönausta, ois kyl tosi kätevä! Pitää ehdottomasti testata jossain kohtaa näitä tuotteita :) Lisää Kms:stä tästä.

Hiukan erilaisempi "koulupäivä" oli torstaina :) Innolla oottelen kyllä tulevaisuudessa seuraavaks tulevia koulutuksia ja muuta, tässä tapauksessa tieto ei kyllä lisää tuskaa vaan mulla se lisää vaan janoa saada lisää ja lisää ja lisää tietoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti