tiistai 9. helmikuuta 2016

Epäonnistumisten surkeiden sattumusten sarja

Oon muutamassa aiemmassa raitoihin liittyvissä postauksissa selittäny kuinka on tullu seepraa ja länttejä raidotuksessa, nyt päätin näyttää mitä mä tarkoitan ihan muutamalla kuvalla..


Länttejä ja seepraa >.<


Kamaliahan nää on.. 


Näin :D Muutama epäonnistunu raita-kuva, aina ei voi onnistua, ei ees joka kerta. Ja voitte kuvitella ketutuksen määrän raitalappuja poistaessa ja väriä pois huuhdeltaessa ku huomaa siinä et taas on epäonnistunu :< Mut koitan aatella sillein et kukaan ei oo seppä syntyessään, harjotus tekee mestarin ja pitää epäonnistua välillä et voi myös onnistua.

Kaikkein pahin epäonnistuminen on tähän mennessä se ku kaveri tuli viime viikolla mun asiakkaaks raitoihin ja ne raidat tietysti epäonnistu, vaikka koitin tehdä mahdollisimman huolellisesti ne ettei ne epäonnistu. Onneks kuitenki kaveri oli ihan tyytyväinen (koska ei ite nähny niitä epäonnistuneita) ja ne pahiten epäonnistuneet raidat jäi alimpiin osiin ja pääliosan raidat kuitenki onnistu joten kuten.

Ei tää koulunkäynti aina oo niitä onnistumisia täynnä vaikka ehkä niin saattas välillä luullakki ja tietysti oishan se kiwampi jos ois, mut ehkä sitte kävis turhaan tätä koulua jos kaiken osaisi jo valmiiksi.
Hiljaa hyvä tulee, vielä joku päivä mä julkaisen saman verran tai enempiki onnistumisia kun tässä postauksessa epäonnistumisia on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti