keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Hiustenleikkaus & värjäys asiakas

Sain asiakkaaks koululle ihka ensimmäistä kertaa asiakkaan, jolle tehtäis erilaisempaa muutosta hiuksiin :) Samalla kertaa leikkaus ja väri. Olin ihan onnessani jo edellisenä iltana ja koitin pohtia et mitä sitä keksis hänen hiuksilleen.

Eilen siis sain penkkiin tuon asiakkaan ja leikattiin ensin hiukset latvan tasauksella alottaen ja jatkaen kerrostuksella, sen jälkeen pohdittiin mikä väri otettais ja päädyttiin punertavaan 6 tummuseen kupariin.

Asiakkaan hiukset näytti lähtötilanteessa tältä:


Tosi paksut ja pitkät hiukset ja ainoa mistä ei ollu niin hyvässä kunnossa oli latvat.

Pituudesta sai lähteä senttejä aikalailla ja asiakas antoki mulle vapaat kädet ja leikkasin noin maximissaan ehkä 10senttiä pituudesta pois, en kuitekkaa uskaltanu ihan kamalasti lyhentää vaikka ois ehkä voinu, koska hiuksia kyllä riitti.

Leikkauksen jälkeen tein ensin pienen esipigmentoinnin vaahto kevyt värillä niihin kohtiin joissa oli vaaleampaa hiusta, jotta kaikki hiukset värjäytys suht samalla lailla sen jälkeen levitin värin luokkatoverin avustuksella koska väri piti kuitenki saada aika nopeesti levitettyä hiukseen ettei se olis joissain kohtaa pitkiä aikoja ja värjäytyny erilailla.

Laitettiin vielä värin päälle muutama raita marmorointitekniikalla (=värin päälle vaalennusaineella raidat),jotta sais hiukkasen vielä kiiltävyyttä väriin.

Ja värin vaikutusaikana kärsivällisyys alko kärsiä, olisin halunnu jo äkkiä nähä lopputuloksen, mut eipä auttanu muuta ku oottaa.

Ja oottaa kannattiki.. Lopputulos meinaan näytti tältä:


Jjeei :) Väri onnistui, missään ei ollu kohtia mistä ois puuttunu väriä ja asiakaskin jopa tykkäs ja asiakkaan mies myös. Onnistuin siis :) Tosa vielä kuvat vierekkäin:


Tää oli eka väri+leikkaus asiakas ja eka kokopäähän levitettävä väri-asiakas ja tota oli tosi kiwa toteuttaa ku ties et kerranki muutos näkyy kunnolla lopputuloksessa. Ja on muuten eka kerta ku mäki oon tyytyväinen väri-leikkaus lopputulokseen :) Jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti