keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Permanentteja

Permanenttikäsittelyjen perusteet alkoi samaan aikaan ku koulukin ja eteeppäi ollaa menty oikein hurinalla, tosin rullaus on vieläki vähän sellasta hiukan hermoja raastavaa touhua, mut hiljaa hyvä tulee.


Viimeks viime viikon permis tunneilla sain vihdoin ja viimein rullattua koko harjoituspään valmiiks ja olin kyl hiukkasen onnessani ku ei jääny kesken :) Ku aiemmin en oo saanu tuntejen aikana valmiiks rullausta vaan ne on jääny joko paljon kesken tai muutamasta rullasta kiinni et olis valmis.


Ja kiwasti huomaa rullauksesta kehityksen siihen ihan ensimmäiseen rullaukseen, joka näytti näinki kammottavalta karva kasalta:


Ja pelkästään noiden rullien rullaamiseen meni koko ensimmäinen permanentti tunti.. Usko meinasi loppua kyllä, mut sit pohdein et eipä sitä kukaan seppä oo syntyessään.

Oon myös löytänyt jo ihka ensimmäisen lemppari-rullaus tekniikanki permanenteissa ja se onki ainaki tähän astisista rullaus harjotteista ihan lemppari :D Spiraali rullaus :) <3 Toteutus on super yksinkertasta mun kaltaselle paukapäällekin, lyhyesti: rulla vaan kieputetaan hiukseen, paremmin en osaa oikeen selittää. Tosa alla olevassa kuvassa näkyy muutama sprilaali-rulla roikkumassa harjoituspäässä:


Aika sottasen näkönen se tossa on, mut kiharana ihana :) Muistuttaa eniten ehkä korkkiruuvi kiharaa tai jotain sen kaltasta.Vielä joku päivä väännän onnessani spiraali-permiksen jollekki :)

Permanentteja on siis monenlaista vaikka ekana ku kuulee sanan permanentti ni tulee mieleen se perus mummo-permis taikka sit sellanen jättimäinen afro-kihara, mut eipäs nuo ookkaan ne ainoot permanentit mitä on, onneks :)
 
Eilen päästiin "tosi toimiin" permanenteissa, tehtiin meinaan pareittain eka permis harjoituspään hiukselle :)


Rullattiin pareittain 50/50 hiuksista erilaisilla rullaustavoilla :)


Sitte laitettiin aineet ja annettiin vaikuttaa, huuhdeltiin, laitettiin kiinnitysaine, annettiin vaikuttaa, otettiin rullat poies, laitettiin lisää kiinnitysainetta ja ooteltiin ja lopuks huuhdeltiin ja jännityksellä ooteltiin millasta kiharaa tuli. Ja hyvää kiharaa tuli, harmi vaan ettei taaskaan oo kuvaa lopputuloksesta ku tuli hiukan kiire ku tunnit oli jo loppumassa siinä vaiheessa ku saatiin valmiiksi tuo. No, enskerralla koetan taas muistaa ottaa niitä kuvia myös lopputuloksesta.


Näitä rullaus kuvia ois ollu vaikka ja kuinka mutten ihan kaikkia viittiny iskeä yhteen postaukseen eli ehkä parempi näin.

Ensviikolla oiski eessä permanenteissa ensimmäiset oikeet asiakkaat ja mulla ois tiedossa asiakas, joka tahtoo hiukan laine-kiharoita ja tyvi kohotusta :) Lisää permanenteista ja tuosta asiakkaasta siis todennäkösesti ensviikolla, hiukan kuumoilen jo valmiiks O.o 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti