maanantai 15. helmikuuta 2016

Ihka ensimmäinen permanentti asiakkaalle

Torstaina koitti kuumoteltu ja jännitelty mut silti malttamattomasti ootettu päivä ja tehtiin koulussa ihka ensimmäiset permanentit oikeille asiakkaille.

Mulla tuli asiakkaaks äidin serkku (mikä tavallaan aiheutti lisää jännitystä), jolla oli ihan jumalattoman paksut hiukset ja vielä hyvinvoivat sellaset. Asiakkaan toiveena oli saada loivaa kiharaa, eli ei mitään ns. kunnollista mummo-kiharaa tai afro-kiharaa, joten saatiin tehä se permanentti isommilla rullilla taino, tässä tapauksessa käytettiin patukoita, koska rullilla olis tullu ihmeellisen näköstä kiharaa.


Toteutettiin nää ensimmäiset permanentit pareittain, joka nopeutti hiukkasen sitä rullaamista ja poisti myös hiukkasen sitä jännitystä ku ei ollu yksin siinä tilanteessa.


47 patukkaa uppos päähän ja voin kuvitella sen painon määrän mikä asiakkaalla mahdollisesti tuntu noiden patukoiden kanssa...

Rullaamiseen jopa kahdestaan mun parin kanssa kesti yli 2 tuntia + permanentti-ja kiinnitysaineen vaikutusajat, asiakas tuli 9:15 ja lähti kotia vasta 13 jälkeen, hhui.

Ja ihka ensimmäinen permanentti onnistui jopa toivotulla tavalla, vaikka hiukkasen olinkin jännittäny et mitenköhän onnistuu ja ei meinannu malttaa oottaa sitä lopputuloksen näkemistä siinä teko vaiheessa.

Ja lopputulos näytti tältä :) :

Vasemmalla ennen ja oikeella jälkeen :)

Ja täsä vielä jälkeen kuva isompana:


Jjee :) Oli tosi kiwa ku se onnistu ja asiakaski oli tyytyväinen lopputulokseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti