maanantai 11. huhtikuuta 2016

Syväpuhdistusta hiuksille

Oon jo pidempän aikaa pohtinut et pitäis käyttää aina sillon tällön syväpuhdistavaa shampoota, puhdistamaan ylimääräsyydet, kuten tuotejäämät ja hiukseen vedestä mahdollisesti kertyneet metalit. Niinpä, vihdoin viimein sain aikaiseksi käydä ostamassa syväpuhdistavan shampoon.


Sim Sensitiven Cx Corrector- hajustamaton syväpuhdistava shampoo, joka poistaa hiuksesta silikonit tuotejäämät ja talin, pullolla oli hintaa 18 euroa, mutteipä se haitannu koska syväpuhdistavaa ei tartte käyttää joka pesun yhteydessä, vaan esimerkiksi kerran kuukaudessa.

Niimpä sitte lauantaina pesin hiukset tuolla shampoolla ja sain jopa miekkosenki suostuteltua pesemään hiuksensa samaisella shampoolla. Ja voin sanoa, että toimii :) Hiukset tuntui pesun jälkeen ihan eri tavalla puhtailta ku tavallisen shampoo pesun jälkeen ja jotenki paljon pehmeimmiltä, multa siis varmaan lähti kaikki ylimääräset lakka kertymät hiuksesta poies. Miekkonen taas käyttää joka päivä vahaa ja lakkaa ja perus shampoo pesun jälkeen sen hiukset on usein tuntunu siltä kuinka niissä olisi vieläkin vahaa vaikka olisi kuinka hyvin pessyt hiukset, tuon shampoon jäljiltä se vahamaisuus hiuksista oli tipo tiessään, joten toimi siis myös sen kohdalla.

Tästä lähin hius-rutiini sai yhden tuotteen lisää, syväpuhdistavan shampoon kerran kuussa :) Ja suosittelen jokaiselle joka käyttää jotain tuotteita päivittäin hiuksiinsa ja vaikka ei käyttäiskään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti