torstai 21. huhtikuuta 2016

Goldwellin vaalennusväri koulutusta

Koululla oli Goldwellin järjestämä vaalennusväri koulutus, jossa saatiin lisää tietoa eri vaalennusväreistä ja vaalennuksiin liittyvistä asioista. Ja päästiin testaamaan yhtä Goldwellin vaalennusta, nimittäin Silk Liftiä, joka on hellävaraisempi vaalennusaine kun muut samankaltaiset ja sillä saa vaalennettua jopa 7 astetta.

Ja normaalisti vaalennusaineet sekoitetaan niin että tulee vaan jauhetta ja hapetetta, tässä oli niin että jauheen ja hapetteen lisäksi tuli vielä "stabilisaattoria", joka pitää pigmentit vakaina, eli suomeks vähentää keltasuutta tai mahdollisia oranssisuuksia.

Kuva täältä

Tehtiin yhdelle luokkalaiselle raitoja tumman ruskeaan pohjaan pareittain.

Minä raidoittamassa :'D

Kun väri oli vaikuttanut tarpeeksi kauan ja saatiin huuhdeltua ni sen jälkeen sävytettiin vielä huuhtelun jälkeen raidat näyttämään hiukan lämpimimmiltä ja luonnollisimmilta.


Yllä olevat kuvat lainattu kaverilta

Ja lopputulos näytti tältä:


Tuli tosi hyvät raidat ja oltiin asiakkaan ja kaverin kanssa tyytyväisiä lopputulokseen. Onneksi kaveri napsi kuvia samalla, koska itsehän muistin ottaa kuvaa vaan lopputuloksesta. Koulutuksen aikana opin että vastaavaisuudessa käytän todennäköisesti tuota silk liftiä vaalennuksiin, kun onnistui jo noin hyvin eikä edes hius tuntunut siltä että olisi vaalennettu.

Nyt sitä ollaan taas astetta tietoisempia eri vaalennusväreistä, joista voisin jossain kohtaa koittaa tehdä postauksen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti