maanantai 25. huhtikuuta 2016

Kuumotuksen nousua

Koulussa mennään rytinällä eteenpäin ja kesäloma lähestyy lähestymistään, mutta sitä ennen kuitenkin lähestyy näytöt, joita oon kuumotellut siitä asti kun ekan kerran kuulin päivämäärät.

Tasan kuukauden päästä tähän aikaan oon näyttänyt mun osaamisen ja seuraavana päivänä saan tietää menikö läpi vai ei, jos meni millä arvosanalla ja jossei niin miksei. Jännittää ja kuumottaa joka päivä entistä enempi, hyihui.

Toukokuun loppupuolella (23.05.-26.05.2016)  koittaa siis varmasti tähän asti edenneestä vuodesta jännittävin (ja kuumottavin) asia. Ne näytöt joihin hetki sitten oli ihan siedettävästi aikaa. Tulevissa näytöissä suoritan hiustenleikkaukset ja partakäsittelyt sekä hiustenvärjäykset -tutkinnonosat, joissa leikkaan 3 päätä, ajan 3 partaa, teen 3:t kulmat ja ripset ja värjään 3 päätä. Sittenku nuo näytöt on ohi jää syksylle jäljelle vaan kaksi tutkinnonosaa; permanenttikäsittelyt ja hoito-ja muotoilukokonaisuudet (<-valinnaisaine). Valmistuminenkin siis vihdoin lähenee :)

Ennen näyttöjä pitäs vääntää yks tutkintotehtävä ja tehdä kaikki näyttöasiakas suunnitelmat valmiiksi juurta jaksaen ja mun fiilis on tällä hetkellä tämän kuvan kaltainen:


Apua. No ei, ehkä rauhoittuisi ja koittaisi hetken päästä (tai huomenna) uudestaan suunitelmien ja tutkintotehtävän vääntöä. 

Tämä oli tällänen pakollinen avautuminen välillä, ja varmasti kuumoilen vielä uudemmankin kerran tänne, meinaan jännitys on jo nyt niin iso ettei ole tosikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti