keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Sentiero Moda-muotipolku- juhlapuku näytös kampaus

Viime viikon lauantaina pääsin ihka ensimmäistä kertaa niin sanotusti ihan tositosi-toimiin kampauksien suhteen, nimittäin lähein luokkalaisen kanssa tekemään kampauksia galleriassa Kiseleffin talolla järjestettävään Sentiero moda-muotipolku heihelsink- juhlapuku näytös tapahtumaan, jossa esiteltiin Marja Kääriäisen suunnittelemat  Italialaisessa kansainvälisessä muotisuunnittelukilpailussa Premio moda mukana olleet Dall’alba al Tramonto-juhlapuvut.

Lauantaina klo 8 aamusta piti siis olla paikalla ja aloittaa kampauksen teko, harjoittelin edellisenä päivänä harjoituspäälle kampausta ihan siltä varalta et saan niin sanotun tuntuman kampaukseen ja tiän sitte et miten se suunnilleen tehdään, eikä tuu ongelmia.

Malli/ suunnilleen kampaus näytti tältä:

Kuva pinterestistä
Vaikka sain kampaus malli-suunnilleen kuvan ei kampaus saanu olla ihan suora kopio kampauksesta, jottei ihan suoraan matkis ja kopioisi jonkun toisen kampausta. Nniihpä sain siis soveltaa ja tehdä kampauksen joka on melkeen sama muttei kuitenkaan sama kampaus.

Harjoituspäälle tehty harjoitus kampaus näytti tältä:

Ja saatiin kanssa sen mallin jolle tekee kampauksen juhlapuvusta yli jäänyttä kangasta josta väännettäs koristeita, ite vääntelin muutaman ruusun.

Niimpä lauantai sitte koitti hiukan sillon lauantaina aamulla kuumotti ja jännitti ku lähti kävelemään kyseiseen paikkaan ja edessä olis ihan ensimmäinen "kampaus keikka", asiaa ei auttanut muutamien edellisten öiden painajaiset siitä et mun tekemä kampaus lässähtää kaikkien silmien edessä kokonaan ja kaikki on pilathua, takaraivoon oli kyllä jääny tuo uni kummittelemaan ja päätinki et laitan hiuslakkaa paljon ja tarkistan vaikka miljoonasti kampauksen pysyvyyden ennen ku sanon et oon valmis. 

..Kuulostaapa dramaattiselta :D Tähän selvennys: koko lauantai päivä oli kaukana dramaattisuudesta onneks.

Aloitin kampauksen teon ensin kreppaamalla kaikki hiukset..


Ja hiuksia tuolla mallilla tosissaan oli, oli nimittäin ihan jumalattoman paksut hiukset ja olin hiukkasen kateudesta vihreä ku laittelin sen hiuksia :D Kelpais ittellekki yhtä paksut hiukset mut minkäs teet. 

Ku olin saanu kaiken krepattua nii alko suunnilleen kuvassa näkyvien tötsien teko, Laitoin ponnarin ja kiinnitin valkin ponnarin alle ja laitoin hiukset siihen päälle. Hiuksia oli harjoituspäähän verrattuna paljon enemmän, joten aiemmasta ponnarista jäi hiusta niin paljon yli ettei toista ponnaria tarvittu (alkuperäinen suunnitelma: 2 ponnaria ja valkit niiden alla), vaan sain tehtyä toisen tötsän samoista hiuksista. Jei :) 

Lopuks ku tötsät oli kiinnitetty ja vuorattu lakalla, jotta ihan varmastivarmasti pysyis letitin loput hiukset sivuletille ja lopputuloksesta tuli ihan kiwa :)

Kuvassa mallilla on vielä omat vaatteet ja myöhemmässä vaiheessa vähän ennen näytöksen alkua vaihtu juhlapuku päälle:


Malli, jolle tein kampauksen oli Luisa Quu 
Meikin mallille teki: Irene Hatanpää

Ja juhlapuvut: Dall'Alba al Tramonto- Design By Marja Kääriäinen

Oli kyllä tosi kiwa kokemus päästä mukaan tälläseen juttuun :)

Voisin tehdä erillisen postauksen vielä pelkästään näytöksestä kuvineen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti