maanantai 19. lokakuuta 2015

I love me-messuilusta

Perjantaina tosiaan oli se kauan ootettu päivä jollon alko I love me-messut messukeskuksessa ja lupailin tulla tänne kertoilemaan mitä sielä tänä vuonna oli. Perjantai aamu alko periaatteessa oottelulla ja kärvistelyllä sillä tavalla etten malttanu ootella et messuille lähtö tulee eteen :D Sovittiin luokkalaisen (kaverin) kanssa et mennään sinne yhessä koska yksin ei oo ikinä kiwa mennä oikeen minnekkään, tähänki asiaan sopii se sanonta "jaettu ilo paras ilo".

Messuille saavuin vähän ennen yhtä ja hyvä etten revenny liitoksista ku asteltiin kaverin kanssa sisälle, ei oikeen tienny mihkä suuntaan lähtis eka ja minne menis koska kateltavaa oli ihan jumalattomasti sielä. Kierrettiin tietysti ekana se puoli jossa oli kaikki hiuksiin liittyvä (mm. käherryshuolto, new hairstore yms.). Erilaisten "kojujen" paljouden lisäks ihmispaljouski oli ihan kiitettävä, välillä tuntu ettei pystyny ees kääntymään tai saatika liikkumaan ku joka puolella ihmisiä.

Hiuspuolen seassa oli myös kaikki meikkaamiseen liittyvät (mm. avon ja essence) ja kynsilakkoja, käsihierontoja ja pika kampauksia tehtiin vähä sielä täälä. Tyhmänä kuitenki unohin ottaa niitä kuvia. koska kaikki huomio kiinnitty siihen mitä näki, lukuunottamatta alan huipun Joseph Koniakin kampauksen kattelua, siitä sentään ehin ottaa kuvaa :D

Ja tosiaan, siis sielä oli sellanen lava jossa oli välillä esiintyjiä ja luentoja, ite osuin lavan läheisyyteen siinä vaiheessa ku sielä teki kampausta Joseph Koniak niminen hius artisti.


Oli tosi kiwa kattoo siinä yleisössä ku hän vääns kampausta mallille ja samalla kerto kokoaika mitä teki ja miks, sai vinkkejäki oman korvan taakse.


Kampaus näytti suht helpolta mut kyllähän vanha tekijä osaaki tai todellakin osas, tuli tosi upee kampaus! :)

Kierrettiin kaverin kanssa kaikki osastot (muoti, kauneus, koru ja kello ja hyvinvoinnin puoli misä oli luontaistuote ruokia yms.) läpi mitä sielä oli ja käytiin osallistumassa samalla tosi moneen arvontaan ja maisteltiin kaiken näköstä luontaistuote osastolla, uusia maku elämyksiä tuli :D Käytiin voicen osastolla nappaamassa vielä yhteiskuva ja samalla osallistuttiin kans johki arvontaan.

¨
Oli tosi kiwat messut vaikka suurin osa kuvista jäiki ottamatta, mut toisaalta näin messut omilla silmillä enkä puhelimen kameran läpi :)

Tein vaan yhden ja ainoon löydön messuilta, joka ei kyllä liity hiuksiin mitenkään mutta kuitenkin..


Löysin vaahtokarkki pullo-korun! Ja tykkään! :) Elvari korut oli nimittäin myös paikalla ja oon pitkään kuolannu niiden korujen perään ja nyt vihdoin osu ihan livenä naaman eteen niiden koruja, jee :)

Hiustuotteita ei tullu ostettua ollenkaa koska olin just vähän aikaa sitte astetta tyhmempänä messuja aatellen täydentäny jo hiustuote varastoa jotenka mitään en oikeen tarttennu. Sielä oli mm, Osiksen isot hiuslakat 5€/kpl ja sen myös näki ihmispaljouden suuruudesta. 

5 tuntia sielä tuli palloiltua ympäriinsä ja kaikki haluttu tuli nähtyä, ensvuonna on ehdottomasti päästävä taas uudestaan ja josko sillon koettas kitkutella messuille asti ennen ku täydentää hiustuotteitaan jotta saa kans sen niin sanotun hyödyn irti niistä messuistaki :) Ja voin todellaki suositella noilla messuilla käyntiä ihan jokaselle kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Sellaset messut tänä vuona sitte ja teksti ihan hiukan veny.. mutta asiaa riitti ni mikäs siinä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti