maanantai 5. lokakuuta 2015

Kampauksien vääntöä työharjoittelussa

Työharjoittelussa sillon ku ei oo ollu muuta tekemistä oon väännelly harjoituspäälle lettejä ja paria kampausta ja tietysti yllättävän monesta oon unohtanu napata kuvaa (perus), mut onneks oon osasta edes muistanu napsasta sen kuvan ni on sitte edes jotain mitä täälläki jakaa ja ehkä rakentaa niistä portfoliota jossain kohtaa, tiä sitte.

Pari viimesintä viikkoa oon väännelly aina sillon ku oon ehtiny lettejä, koska viime torstaista lauantaihin oli tosiaan ne Kluuvin kreisi päivät joissa väänsin muutamia lettejä toisen huomattavasti (lukekaa uudestaan huomattavasti) paremman letittäjän kanssa. Ja taitoja piti saada hiukkasen heräteltyä ennen tota tapahtumaa.. En muutenkaan oo mikään maailman paras letittäjä tai tositositosi kaukana siitä..

Tuntu et harjotuspäähän oli paaljon helpompi tehä lettejä ku ihmispäähän, voi tosin johtua siitä et kreppasin harjotuspään hiukset ennen ku aloin tekee lettejä ja se autto sillein et se hius ei ollu niin liukas ja oli helpommin käsiteltävissä.

Mut tosiaan niitä lettejä, joista muistin napsasta kuvaa :) :

Hollantilaisen ja ranskalaisen kalanruodon sekotus

Vesiputouslettiä
Sekasikiöletti/ranskalainen letti sivulla ja muut hiukset auki
Letit on lyhyen ajan sisällä noussu taas huomioon ja tosi monella vastaantulijalla näkee letin, eli letitys taito ois ihan hyvä lisä mulle, koska en haluu joutuu tilanteeseen jossa joudun sanomaan asiakkaalle letti-pyynnön vastaukseks etten osaa, haluun osata kaikkea monipuolisesti, ei just eikä melkeen vaan kunnolla.

Tänään väänsin nuttura kampauksen tai oikestaan luuppi kampauksen hollantilaisella sivuletillä krepattuun hiukseen:


Kampauksia on kiwa tehä sillon ku tajuu miten se tehään ja näkee et sama illuusio mikä päänsisällä oli kampausta miettiessä toteutuu, ni tulee kunnon "voittaja fiilis" jos sitä sellaseks vois kuvata. En tiä, tästä päivästä lähtien harjottelen aina ku ehin ja on aikaa kampauksia ja lettejä, jotta musta tulee kunnon pro ja voin alkaa ottamaan asiakkaita juhla- ja arki kampauksiin.

Seuraavaks voisin tehä postauksen hiustenleikkauksista mitä on tullu tehtyä työharjoittelussa, ku niitäki kertyny ihan kiwasti :)

2 kommenttia:

  1. Miten ton ekan kuvan letti on tehty? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hollantilainen ranskanletti vähän alle takaraivoa ja siitä kalanruoto letti :) Hollantilainen ranskanletti letitetään "väärinpäin" ku yleensä ku letitetään ni ne 3 osioo menee toistesa päältä mut hollantilaisessa ne osiot menee toistesa alta ja kalanruodon jatkoin niin et jaoin aiemman letin päät kahteen ja letitin niin et toisen puolen osasta siirty pieni osa hiusta toiselle puolelle ja toiselta sama, ja sit otti aina samallailla ku ranskalaisessa hiusta mukaan siihen osioon :) Helppo letti, ehkä vähän sekava selitys :D Oon tosi huono selittämään näitä :D

      Poista