torstai 20. lokakuuta 2016

Lokakuun näytöt


Näyttöviikko tuli ja meni ja en tälläkään kertaa säästynyt peruutuksilta, vaan permanentti asiakas perui ensimmäisenä näyttöpäivänä. Onneks kuitenki sillä ei sinällään ollut pahempaa vahinkoa, koska se mahtuu joulukuun näyttöön sitten.

Tein parranajon, vaalennusraidat sävytyksellä, kulmien ja ripsien värjäyksen, hiustenleikkauksen naiselle, hiustenvärjäyksen, parranmuotoilun ja parranvärjäyksen sekä kielet (englanti ja ruotsi)

Ensimmäisenä näyttöpäivänä mulla oli parranajo, kielet, vaalennusraidat ja kulmien ja ripsien värjäys. Parranajon tein veitsellä ja ajoin kaiken poies. 

Raidoituksen päätin tehdä tällä kertaa  lastalla, kun edellisissä näytöissä tein folioraitoja. Ja käytössä oli taas jo monesti hyväksi todettu Goldwell Silk Lift.

Raidoituslasta
Kuva täältä

Ennen ensimmäisen näyttöpäivän alkua kiiruhdin hakemaan lastan ittelleni Sky-tukusta, koska se on tähän mennessä ollut ainut paikka mistä tiiän noita lastoja varmasti löytyvän. Raidoitus eteni tosi nopeasti tuon lastan avulla ja suojasin hiukset pumpulin avulla, jottei varmasti tulisi poikkiraitoja.


Aikaa raitojen tekemiseen oli 2 ja puoli tuntia ja pysyin aikataulussa. ei mennyt yli yhtään vaan olin valmis sillon kun suunnittelinkin olevani. Sävytin raidat vielä Goldwellin Soft Color-vaahtosävyte 8K:lla ja ihan kiwat tuli :)


Seuraavana näyttöpäivänä mulla oli hiustenleikkaus naiselle ja hiustenvärjäys, sekä parranmuotoilu ja parranvärjäys ja niihin asiakkaiksi sain mun vanhemmat :)

Aloitin päivän värjäämällä hiukset, jonka jälkeen sitten leikkasin hiukset ja kyseessä oli vanhan mallin siistiminen, joten leikkaus sujui ilman että oikeastaan tartti miettiä mitään ylimääräisiä. Ja tässäkin pysyin omaksi yllätyksekseni aikatauluissa just enkä melkeen.

Ja lopputuloksesta tuli sellainen kun ajateltiinkin. 


Viimeisenä näyttötyönä tällä kertaa tein parranmuotoilun ja parranvärjäyksen. Aloitin ensin muotoilemalla parran niin pitkälle että jäljelle jäi veitsellä rajojen ajo.

Parranvärjäyksessä käytin Goldwellin Colorance 8N- kevytväriä, koska se on "asiakas ystävällisempää" kun ei ole samankaltasia höyryjä kun kestovärissä. Kyseessä kuitenkin kasvoilla oleva väri. 


Lopputuloksesta tuli hyvä ja sävystä sellainen suunnilleen miltä väri tupsussa näytti. Ja tämä oli ihan ensimmäinen parranväri minkä tein oikealle ihmispäälle, joten nyt on siis sekin toteutettu, eikä se ollutkaan niin vaikeeta mitä ajattelin.


Tänään sain tietää näyttöjen tulokset, että menikö läpi vai ei ja KAIKKI tehdyt työt meni läpi ! Sain nyt suoritettua täyteen hiustenleikkaukset ja partakäsittelyt sekä värjäyskäsittelyiden tutkinnonosat, jeee. Jäljelle jää enää joulukuun näyttöihin 2 permanenttikäsittelyä ja hoito- ja muotoilu kokonaisuuksien valinnaisen 2 työtä. Loppulaskenta valmistumiseen alkaa siis ja nyt on vielä hetki aikaa harjoitella rullausta ja metsästää asiakkaat, hoito- ja muotoilu kokonaisuuksiin mulla on jo molemmat asiakkaat.

Oli kyllä taas tosi jännittävät näyttöpäivät ja arviointien odotus tuntui tosi pitkältä, kun mun näyttöviikko olikin kolmen päivän sijasta kaksi päivää. Mutta näin kävi ja tosi tyytyväisenä ja helpottuneena voi olla.. Kunnes saapuu joulukuun näytöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti