lauantai 1. lokakuuta 2016

Garnier Moisture Bomb-kangasnaamio


Buzzadorina sain tosiaan testattavaksi Garnierin uudet moisture bomb-kangas kasvonaamiot ja lupailinkin kertoilla hiukkasen käyttökokemusta ja mielipidettä kyseisistä naamioista kun olen päässyt testaamaan niitä.

"Garnier Moisture Bomb Tissue -kangasnaamio kosteuttaa intensiivisesti – vain 15 minuutissa. Iho tuntuu pehmeämmältä ja saa säteilevän hehkun."

Naamio on siis tosiaankin kangasta, joka sisältää granaattiomenauutetta ja hyaluronihappojohdannaista, ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksultaan naamion tuoksu on mieto granaattiomenamainen ja se oli hyyvin kostea kun sen otti pois pakkauksestaan. 


Hiukkasen verran epäilin käyttömukavuutta ja naamion asettumista kasvoille kun se tuntui käsissä aika kylmältä ja tosi kostealta. 

Naamio kuitenkin yllätti täysin, sen sai tosi helposti asettumaan eikä se tuntunut mitenkään epämukavan kostealta tai epämukavan viileältä, vaikka käsissä tuntuikin vähän siltä.

 Mun kasvot oli aika kuivat naamion laittoa ennen ja hiukkasen verran kirveli hetkellisesti niitä pahiten kuivia kohtia alussa, mutta se kirvely kuitenkin hälveni
 ja tuli enemmänkin sellanen fiilis että nyt on naamassa jotain, joka kosteuttaa ja auttaa. 


Naamion kanssa pysty kävelemään ja liikuskelemaan ja jopa puhumaan, missään kohtaa se ei ollut (onneksi) tippumassa ja samalla lakkailin kynnetkin. 

Naamio sai vaikuttaa kasvoilla 15 minuutin ajan ja sen jälkeen otin sen pois, poistin ylimääräset tuotejäämät kasvoilta vanulapun avulla ja tadaaaa.. Kasvot tuntui pehmeiltä ja kosteutetuilta ja näytti heleältä, eli just siltä mitä tuotekuvauksessakin luvattiin, jee.

Kokeilin naamiota kasvoille keskiviikkona ja vielä tänäänkin tuntuu kasvot hoidetuilta ja pehmeiltä ja ihan tahallisesti oon rikkonut ihonhoito-rutiinia ja ollut laittamatta rasvaa kasvoille, ihan vaan kokeillakseni miten se vaikuttaa kun on ollut kosteutus-pommi kasvoilla. Eli iiiihan loistotuote kyseessä siis ja kyllä on kokeilemisen arvoinen. 

Tällainen oli Garnierin Moisture Bomb-naamio ja pääsee kyllä mukaan nykyiseen ihonhoitorutiiniin. Ehkä tänä talvena mun kasvoille on pelastaja kuivuutta vastaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti