maanantai 2. marraskuuta 2015

Testissä: Oriflamen Eleo-hiusöljy värjätyille hiuksille

Elokuussa Oriflamelta tuli uusi hiustenhoitosarja, josta lupailin postausta ainaki hiusöljyn osalta ja nyt vihdoin viimein sain aikaseks tilata kyseisen öljyn ja alkaa testaamaan sitä :) Paremi myöhään kun ei millonkaan.

Eleo hiusöljyt sisältää argan- ja ruusuöljyä ja sen lisäks takiaista ja linoleenihappoa. Valikoimassa on 2 öljyä; suojaava värjätyille hiuksille ja silottava karheille hiuksille. Ja ne jättää hiukset kiiltäviksi, sileiksi ja helposti käsiteltäviksi. Pakkauskoko on molemmissa 50ml.


Ite valitsin tuon värjätyille hiuksille tarkoitetun vaikka ehkä olis jälkeenpäin aateltuna pitäny valita tuo karheille hiuksille tarkoitettu koska mä omistan just sellaset karheet pörhö-hiukset.. No, sitte ku tuo hiusöljy loppuu ni sitte kokeilen sitä.

Kuvassa näkyy "halloween"-kynnet.. :'D

Ekana ku paketin aukasin olin onnessani siitä ettei pullo ollu lasia, vaan muovia, koska ite oon välillä niiiin kömpelö käsistäni et tiputtelen kaiken mahdollisen mitä käteen tulee, joten ihan hyvä ettei pullo oo lasia, ei mee rikki siis pudotessaan (ja pudotin putelin jo samana päivänä vahingossa..). 

Tuotteen tuoksu pisti aluks nenään koska oli hiukan voimakkaampi  mitä jotku muut, mut hyvä tuoksu, tuoksu muistuttaa ruusun tuoksua. Nyt oon joka päivä onnessani laittamassa öljyä hiuksiin koska se tuoksuu niiin hyvältä ja jää muuten vienosti tuoksumaan koko päiväksi hiuksiin, hyvä näin, hiukset tuoksuu koko päivän hyvälle :)

Koostumukseltaan öljy ei muistuta sillä tavalla kovinkaan paljon öljysmäistä, vaa on enempi sellasta nestemäistä eikä oo ihan pakko pestä käsiä öljyn laiton jälkeen, koska se ei jää käsiin tahmasena tai rasvasena, mut suosittelen silti pesemään tietysti kädet käytön jälkeen.

Sitte siihen tehoon.. 

Toimii toimii ja toimii ! Tekee hiuksista kiiltävät  (ei rasvasen näköset) ja terveen näköiset ja putelissa lukeva lupaus ei rasvaisista hiuksista pitää paremmin ku hyvin paikkaansa. Tosin jos sitä mättäis hiuksiinsa pullollisen kerralla ni varmasti näyttäis rasvasilta, elkää siis tehkö tätä jos omistatte öljyn ja haluutte kokeilla pitääkö rasvasemattomuus paikkaansa.

Ja suosittelenko mä tätä muille käytettäväks?

Ehdottomasti suosittelen ja voin ihan rehellisesti sanoa hiusalan opiskelijanaki että on muuten ihka ensimmäinen hiusöljy josta tykkään oikeesti. En nyt rupea muita haukkumaan mut tositositosi hyvä öljy muihin kokeilu kokemuksiin verrattuna :)


Eleo hiusöljy maksaa tällähetkellä 22,00€ Oriflamelta mut välillä on tarjouksia, jollon se maksaa 15,90€, hinta siis hyppii hiukan, mutta hinta laatu suhteeltaan ihan mahti tuote. Lisää tuotteesta voit lukea klikkaamalla tästä 
Ja jos kiinnostuit tuotteesta ni ota yhteyttä ja tilataan sulle Oriflamelta oma :)

Tällänen oli siis Oriflamen eleo- hiusöljy :) Mistähän hiustuotteesta sitä seuraavaks keksis kirjoittaa tänne.. Se jääköön nähtäväksi taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti