torstai 26. marraskuuta 2015

Ensimmäiset raidat sävytevärillä

Tiistaina päästiin koulussa niin sanotusti tosi toimiin värjäyksien suhteen, nimittäin tehtiin ihka ensimmäiset raidat harjoituspäille Cutrinin reflection color care- sarjan sävyttävillä hoitoaineilla :)

Ite valitsin värivalikoimasta punasen sävytteen koska aattelin et se saattais ihan hiukan näkyä harjoituspään ruskeessa pohjassa paremmin ku samaa sarjaa oleva ruskea tai kuparinen sävyte.


Ja ku raidotus oli valmis ni näkyhän se punainen, tosin tositositosi haaleesti -_- silmällä värin näki mut kuvaan ei pahemmin tallentunu.. Pakko oli silti räpsästä kuvaa ku kyseessä kuitenki omat ihka ensimmäiset raidat, vaikka oliki vaa sävytettä, joku kerta sitte tulee ihan oikeet vaalennetut raidat. 


Siinä kuvaa valmiista raidotuksesta ennen huuhtelua ja lopputuloksesta. Ei malta oottaa et päästään käyttämään "oikeita" värejä, jollon lopputulos näkyy oikeestikki kunnolla. Toisaalta onneks ei heti ekalla kerralla ku raidotettiin ollu oikeita värejä käytössä koska lopputuloksesta ei ois voinu tietää onnistuuko vaiko ei. 

Seuraavalla kerralla onki värjäyksissä vuorossa kulmien ja ripsien kestovärjäys ja tehdään ne luokkalaisten kanssa pareittain toisillemme, jjee, tosi toimia vaan lisää :) Siitä miten ripset ja kulmat värjäyty lisää täällä taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti