torstai 19. marraskuuta 2015

Kasvava kerrostus leikkaus

Tiistaina sain pitkästä aikaa nais asiakkaan hiustenleikkaukseen koululle ja olin ihan onnesta soikeena koska kyseessä oli ihka ensimmäinen hiukan erikoisempi leikkaus. Nimittäin kasvavan kerrostuksen leikkaus ja sain kyseiseltä asiakkaalta suuntaa antavan kuvan leikkaukseen, joka oli myös ihka ensimmäinen kuvasta otettu malli, jjei :)

Mallikuvana oli tän näköinen kuva:


Toisin sanoen siis kasvavakerrostus.

Asiakkaalla oli kuvasta poiketen ainaki 2 kertaa paksummat hiukset, joten loppu tuloksesta ei tullu identtinen, mut onnistu hyvin omasta mielestä, eikä sama leikkaus näytäkkä kaikkien ihmisten kanssa samalta.

Pituudesta ei lähtenyt latvojen osalta ku maximissaan puol senttiä koska asiakas tahtoo kasvattaa hiuksiansa.

Lopputulos näytti tältä, kuvassa vasemmalla ennen ja oikeella jälkeen:

Ennen & Jälkeen
Tätä leikkausta oli tosi kiwa toteuttaa ku siinä leikatessa alkoi huomaamaan tulevan eroavaisuuden, vaikkei se huonon kuvalaadun ja tummien hiusten takia pahemmin kuvassa näykkään, harmi sinänsä. Mut silmällä kyl erotti sen eroavaisuuden, ku pääliosasta lähti varmasti ainaki 5-8 senttiä poies.

Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen ja mäki myös :) Ihka ensimmäinen "muutos"-leikkaus tehtynä ja huomaan taas tykkääväni tästä alasta päivä päivältä vaan enemmän :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti