torstai 12. marraskuuta 2015

Mukaan Oriflameen

Nyt menee aika ohi koko blogin aiheen, mut ajattelin nyt kuitenki julkaista tämän päivityksen hiukan täyttämään blogi-hiljaisuutta.. Eli asiaan: Liity mukaan Oriflameen :)

Itse oon ollut mukana Oriflamessa kohta 2 vuotta ja siinä samalla saanu tutustua uusiin, erilaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin ja tietysti samalla muihin mahtaviin edustajiin.


Oriflame on..

Perustettu vuonna 1967

Kansainvälinen kosmetiikka yritys, joka toimii yli 60 maassa

Noin 3,6 miljoonaa edustajaa

Noin 1000 tuotetta, jotka perustuvat luonnollisiin aktiiviaineisiin

 World Childhood Foundation -säätiön perustajajäsen

Oriflame on luonnollisen kauneuden pitkäaikainen osaaja. Laaja tuotevalikoima kattaa ihonhoidon, meikin, tuoksut, hiustenhoidon, vartalonhoidon, miestentuotteet ja Wellness by Oriflame-tuotteet.


Oriflame sopii kaikille, sillä meillä määräät itse työtahtisi ja –tapasi. Ansiosi riippuvat panoksestasi. Liittyminen ei maksa sinulle mitään ja alat ansaita rahaa ensimmäisestä päivästä lähtien.

Riippumatta siitä, haluatko käyttää hyviä tuotteita edullisesti, ansaita ekstraa tai luoda uran, Oriflame täydentää elämääsi. 

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kosmetiikasta.

Oriflamen edustajana saat -25% alennuksen kosmetiikkatuotteista ja paljon muita etuja ja pääset osallistumaan Oriflamen tarjoamiin koulutuksiin, jotta Oriflame ja sen tuotteet tulevat enemmän tutuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti