tiistai 8. joulukuuta 2015

Kulmia & ripsiä

Viime viikon tiistaina päästiin koulussa värjäilemään pareittain toistemme kulmat ja ripset, vihdoin, tätäki oottelin onnessani tulevaks. Tosin ku alettiin tositoimiin nniih hiukan kyllä kuumotti alkaa levittää toisen ripsiin väriä, joka menee helposti silmään jos hosuu taikka tekee jtn väärin ja kokemuksesta tiiän ettei ripsien värjäys väri tunnu silmissä kovinka kiwalta.

Mun ripset ja kulmat värjättiin eka ja silmien pitäminen kiinni luokassa oli ihan super vaikeeta, koko aika meinas silmät aueta ku kuuli askeleita ja puhetta ympäriltänsä.


Hyvin onnistu kulmat ja ripsetki :) Ei mikään paras kuva, mut halusin jonkinäköstä kuvaa iskeä ittestä :P 
Seuraavaks oliki sit mun vuoro tehä kaverille kulmat ja ripset..


Kuumotuksista huolimatta onnistuin ihan hyvin, ei menny väriä toiselle silmään ja ihan muutama silmän sivulla oleva ripsi jäi vähän värjäytymättä. Enskerralla värjäillessä muistan tarkistaa lopuks kunnolla vielä et kaikki on värjätty ennen ku lopetan värjäyksen :)

Nyt on taas opittu yksi taito lisää :) ja kohta on tasan vuosi jälellä koulua O.o nopeesti aika menee, justhan sitä vasta aloitti ihan peukalo keskellä kämmentä ja tietämättömänä mistään mitään. 

Myöhemmässä vaiheessa seuraava "kulmia & ripsiä" -päivitys tulee olemaan hiukan enempi kuvia sisältävä postaus, myös niistä lopputuloksista.. Nyt unohdin tietysti ottaa taaaas miljoonatta kertaa ne kuvat, sekin siis korvan taakse seuraavaa kertaa varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti