maanantai 21. joulukuuta 2015

Hiustenleikkaus kurssin loppu & jenkkisiili

Koulussa alkoi joululoma ja ennen joululoman aloitusta oli miesten hiustenleikkausten kurssin lopetus, toisin sanoen siis koko leikkaus kurssi on nyt ohi ja näyttöjä vaille suoritettuna, nyt siis pitäs osata leikata jo kaikki, hhui.

Viimeisenä miesten hiustenleikkauksena tuli jenkkisiili, josta olin vaan kuullu sen verran et se on kaikkein vaikein leikkaus ja ihmettelin et mikä on jenkkisiili siihen hetkeen asti kunnes alettiin leikkaamaan sitä. 

Ja hämmennyin, ei se ollu yhtään niih vaikee leikkaus ku mitä oletin huhuilujen perusteella :D Itseasiassa sitä oli hauska leikata, koska piti saada aikaan siitä hiukan neliömäinen ja leikkasinki koko leikkauksen ajan sitä hymy huulilla :D


Jos totta puhutaan, en tiä mikä tosa leikkauksessa oli nii hassua, ehkä just se neliömäisyyden aikaan saanti ja varmaa myös se ku huomas et se onnistuu :)


En nyt kuitenkaan väitä et se ihan täydellisesti onnistu, mut hyvin kuiteski sillä tavalla ettei opettajakaan löytäny erikoisemmin virheitä leikkauksesta (jjei).


Jenkkisiili siis leikattu, nyt pitäs saada leikata sama leikkaus ihan ihmispäähän ni näkis miltä se näyttää ja sais lisää harjotusta tohonki.

Ja niih, mikäkö on jenkkisiili..? No mun huonolla selitys taidolla; siili hiustenleikkaus jossa päälimmäiset hiukset on pidempiä ja leikattu hiukan neliömäisesti. Opettaja kerto et urheilijoilla (mm.bodarit) on tollasia hiuksia eniten ja samaa leikkausta on ollu jenkki-armeijalla. Ja jenkkisiili asiakkaat on kuulema tosi tarkkoja siitä miltä se lopputulos näyttää.. Sitä siis ootellessa ku saa oikeen jenkkisiili asiakkaan tuoliin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti