maanantai 26. kesäkuuta 2017

Buzzador & Storytel


Buzzadorina pääsin testaamaan tällä kertaa Storytel ääni- ja e-kirjojen striimauspalvelua, jossa on mielinmäärin luettavaa ja kuunneltavaa.


Oon ehtinyt kuuntelemaan melkein loppuun Jht-äänikirjan ja samalla siis tavallaan testannut tuota että miten pelittää ja hyvin on pelittänyt. 

En koskaan aiemmin (jossei lapsena mankasta kuunneltua pieni merenneito-kasettia lasketa) oo kuunnellut äänikirjoja ja aluksi tuntui hiukan tyhmältä kuunnella kun joku lukee sulle ja et yhtään tiiä mitä tehdä samaan aikaan koska pelkkä istuminen tuntui hassulta, mutta keksin sitten loppujen lopuksi tekemistä kuuntelun ohelle 😅 Kynsienhoito, pölyjen pyyhkiminen ja vaatekaapin siivous sujui samalla kirjaa kuunnellen ja muutamana unettomana yönä tuli kuunneltua kirjaa.


Tuosta Storytelista on sovellus, jonka kautta sitä pystyy kuuntelemaan ja lukemaan kirjoja puhelimella (ja tableteilla), itsellä on Lumia ja siinä ainakin sovellus toimi hyvin  ja oli ulkoasultaan suht helppo käyttää ja selkee, kaiken löysi hyvin ja kirjoja pystyi lataamaan offlineen. Jännä kokemus kyllä, ei tartteis lähtee kirjastoon metsästämään lukemista kun kaikki on käden ulottuvilla, kirjamaailman netflix 😊😄

Lyhykäisyydessään siis hyvä, toimiva ja jännä striimauspalvelu 👍


www.storytel.fi:ssä pystyt käydä kokeilemassa tätä digitaalista kirjamaailmaa ihan ilmaiseksi 14 päivän ajan (16,99e/kk normaalisti) 😊


*Kuvat screenshotteja sovelluksesta*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti