perjantai 30. kesäkuuta 2017

Aurinkoa, kukkia, kasveja & turisteilua


Eilen tuli käytyä kattelemassa Kaisaniemen kasvitieteellistä puutarhaa ulkoa käsin ja kateltavaa kyllä riitti vaikka millä mitalla 😊Kukkia ja kasveja, niin paljon ettei kaikesta edes muistanut napsasta kuvaa.Sisäänpääsy tuonne alueelle oli ilmainen, mutta jos olisi halunnut mennä sisärakennukseen olisi ollut jonkinäköinen sisäänpääsy maksu, tosin sisätilat oli kiinni, joten sinne ei tullut mentyä, jossain vaiheessa pitää kyllä käydä kattelemassa sielläkin.


Ite en kamalasti (tai yhtään) tiiä kasveista ja kukista, mutta tuolla siis oli erilaisia kukkia ja kasveja eri maista ja alueilta. Hassua  miten ne on saatu kasvamaan täällä suomen maaperällä.. Mutta hyvä että on saanut kasvamaan koska niin kaunis paikka se oli.


Minäkin, joka pelkää ampiaisia (ja muita ölliäisiä) pärjäs tuolla, kun huomasi että ampiaiset ainakin kiinnitti enemmän huomiota kasveihin kun muhun 😅 eli vaikka pelkäisi ölliäisiä niin ei haittaa, pärjää siellä ja pääsee myös yhtenä kappaleena ulos.


Eilen sattui kohille tosi hyvä keli kerranki ja tuli hiukkasen "leikittyä" turistia omassa kotikaupungissa, tästä(kään) paikasta en tiennyt mitään aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti