torstai 2. kesäkuuta 2016

Raidat Goldwell Silk Liftillä ♥


Näytöissä tosiaan pääsin toteuttamaan raitaa Goldwellin Silk Lift Beige-vaalennusaineella.


Tuosta Silkliftistä tuli jo vaalennusväri koulutuksessa mun lemppari tuote vaalennuksiin ja raitoihin, just sen takia että aine on jo itsessään sävyttävä ja on paljon hellävaraisempi vaalennus kuin ns. tavallisella vaalennusaineella.


Sekoitus (tavalliseen vaalennusaineeseen verrattuna) on erilaisempi, nimittäin sekaan laitetaan vielä hapetteen ja jauheen lisäksi muutama pumppaus silkkitippaa, joka jo lisää sitä tunnetta että tää on parempaa "kamaa" kun nuo muut. Plussana vielä tuoksu, koska ei tuoksu niiin "kamalalle" kun nuo "tavallisesti" tuoksuu.

Raidoista tuli jo koulutuksessa super hyvät ja suu auki kattelin niitä tuolloin, koska tummasta pohjasta tuli melko vaalee, tää aine on siis ehkä ihme aine.

Pääsin toteuttamaan raidat jo valmiiksi vaaleampaan pohjaan ja ajattelin mielessäni, että ei niistä raidoista ainakaan ihan kamalan vaaleita tule, että ehkä pari astetta. No, lopputulos yllätti näytöissä sekä mut että arvioitsijat ja ehkä myös asiakkaan. Tuli kiwan vaaleita raitoja ja pesupaikalla pistin vielä Goldwellin Soft Color 10BG:n taittamaan raitaa (ja muuta hiusta) vielä kiwemmaksi.

Kuva täältä

Goldwell soft color on vaahtosävyte, joka muistuttaa ihan muotovaahtoa, mut sitä voi käyttää elvyttämään värin sävyä taikka taittamaan vaaleaa kylmempään tai lämpimämpään.

Taiton jälkeen näytti jo hyvältä hymyilin mielessäni ja vielä föönatessa tarkistelin ettei varmasti oo missään kohtaa vihertävää raitaa taikka epäonnistumisia. Ja ei muuten ollut, jjee.

Ja niin, ne raidathan siis näytti tältä:


Palkkiraitaa jakauksen mukaan siis, yhteensä 6 raita lappua päässä, nopeet toteuttaa ja tuo jo kiwasti muutosta hiukseen.

Seuraavana päivänä oli arviointi ja selvisi että näistä raidoista pärähti K3 Harjoittelu, tutkiskelu ja kaikki pohdiskelu siis todellakin kannatti :) Nyt osaan tehdä raidat epäonnistumatta :) 

Jeei ja saimpahan samalla "uuden" luottotuotteen, Goldwell Silk Lift 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti