torstai 12. toukokuuta 2016

Sormikihara-permistä miesharjoituspäälle


Permanenttejen (rakennekäsittely on nätimpi sana, mutten osaa käyttää sitä) toteutukseen on toinen vaihtoehto rullauksen sijaan, nimittäin sormikiharat. Ja mikä on sormikihara? Se on yksinkertasuudessaan sormella (rullaamisen tapaan) kieritetty kihara.

Yllättävän helppo kihara, vaikka alussa olinkin opettajan kertoessa ja näyttäessä mulle ihan sormi suussa.

Päätin kokeilla mies harjoituspäälle hiusten pääliosaan sormikihara (vesi) permistä.


Harjoituspäille (lukuunottamatta suoristuspermis harjoituspäätä) tehdään permikset aina vedellä, koska muutenhan koulussa olisi kaikki laina harjoituspäät jo permanentatut, joten parempi näin.

Sormikihara permis on tosi nopea ja helppo toteuttaa vaikka just miehelle, joka haluaa ihan vähän vaan kiharaa vaikka pääliosaan. Ainetta vaan hiuksiin ja muutama sormikihara + vaikutusaika +kiinnitys ja se on siinä sitten.


En mä tehny kun muutaman sormikiharan, koska harjoituspään hiusten pituus alkoi loppua kesken, eikä sormikihara onnistu kovin lyhkäseen hiukseen.

Koulussa oli vielä tollasia muovisia klipsuja joiden avulla toteutus onnistuukin, koska permiksen teossa ei saa käyttää metallisia klipsejä.


Sormikihara permis ei ehkä tunnukaan miehestä niin "huonolta" vaihtoehdolta kun se että laitettaisiin rullia pää täyteen, tosin ei saa yleistää.

Valmiina sormikihara-permis näytti harjoituspäällä tältä:


Lainemaista kiharaa siis.


Harjoituspään hiukset ei kuivunu ihan loppuun asti niin ihan kunnollista lopputulosta ei saa, paitsi hiukan suuntaa antavaa tietysti

Toivottavasti pääsisi joskus toteuttamaan tänlaisen permiksen ihan oikeelle ihmiselle :D Mutta tosiaan. tässä oli tällänen vähän erilaisempi permis vaihtoehto ja vaihtoehtojen kirjo on aika suuri, mä oon huomannu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti