perjantai 13. toukokuuta 2016

Kerrostus leikkaus harjoitusta

Koulussa näytöt lähenee lähenemistään, näyttö tehtävät ja aikataulu on palautettu, seuraavana sitte onki se tosi tilanne- vaihe, jossa toteutetaan käytännössä kaikki.

Mä suoritan nyt pari viikon päästä tulevissa näytöissä hiustenleikkaukset, hoidot, partakäsittelyt (parranajo & parranmuotoilu) ja värjäykset. Apua, jännitys nousee päivä päivältä isommaksi ja varmasti ihan ekana näyttöpäivänä oon jäykistynyt kuumotuksesta ja jännityksestä.

Harjoittelin jo harjoituspäälle hiukan tulevaa kasvavan kerrostuksen hiustenleikkaus-näyttö työtä ja ihan helpolta vaikutti, vaikka tosin olin siinä luulossa että kerrostus leikkausten tiedot on kadonnu mun päästä, mutteipä onneks ollukka kadonnut mihkään, vaan oli hiukan hukkuneena muiden tietojen sekaan.


Yhdestä hiustenleikkauksesta näytöstä tulee kerrostuksen ja ehjän rakenteen sekotus, eli oli hyvä hetki kerrata leikkausta koulussa ja kertaan varmasti vielä oikeen huolella uudestaan ennen näyttöjä, että varmasti menee hyvin eikä kulu aikaa pohtimiseeen että miten mikäkin kohta leikataan.


Samalla kertasin myös otsatukan leikkuun jossa otsatukka vähän niinkuin kaareutuu. 

Nyt on taas astetta varmempi tulevista näytöistä, vaikka vielä kertausta tarvii, jotta muistaa kaiken, mut kertaushan on opintojen äiti, niinkuin sanonta kuuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti