perjantai 8. tammikuuta 2016

Oriflame HairX Restore Therapy- Hiusnaamio

Talven kylmyys kuivattaa hiuksia ja hiukset oletettavastikki tarvitsevat talvella hoitoa tosi paljon pärjätäkseen koko talven läpi.

Ite otin talvea vastaan taisteluaseeksi hiusnaamion ja hiukset tykkää. 

Hiusnaamio, joka mulla on tällä hetkellä käytössä on Oriflamen HairX restore therapy- tuotesarjan naamio, jonka tuotekuvaus osuu yks yhteen tehon kanssa:

 "Täyteläinen ja tehokkaasti ravitseva hiusnaamio vahvistaa hiuksia 2 minuutissa. Ehkäisee hiusten katkeilua sekä ravitsee ja suojaa hiuksia toistuvalta kampaamiselta ja tulevilta vaurioilta."

Kuva lainattu Oriflamen sivulta

Naamion tuoksua on vaikee kuvailla, mut se on tosi hyvä tuoksu, ei liian kova tai nenään ottava tuoksu vaan sellanen vieno hieno tuoksu, josta jokaisella on varmasti oma mielipiteensä mille se tuoksuu.

 Koostumukseltaan se on ohutta hoitoaineen kaltasta, ei ollenkaan sellasta jämäkkä möttöä mitä joittekki naamio kokeilujen aikana on tullu vastaan.


Ja teholtaan tää on tähän mennessä paras mitä on tullut eteen, hiukset tuntuu jo naamiota pois huuhdeltaessa silkkisen pehmeiltä ja sama pehmeys pysyy hiuksessa seuraavaan naamion käyttökertaan asti, joka on tosi hyvä koska tota on suositeltu käytettäväks kerran viikossa. Eli hiukset on super terveen tuntuset joka viikko, jee :)

Hiusten pelastavuuden lisäksi tätä tuotetta ei oo pilattu hinnalla, tälläki hetkellä sitä saa hintaan 4,90€ (normaalisti 10,00€) Oriflamelta. 

Ohutta hoitoainemaista, hyvän tuoksusta, toimivaa hiusten pelastajaa, siis mahdollisimman lyhyesti sanottuna.

Löysin vihdoin hiusnaamion, joka toimii, jee :) Voisin hehkuttaa tätä naamiota vaikka kuinka paljon ja suosittelen todellaki tätä kaikille, jotka haluaa pelastaa hiuksensa talven riepotuksilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti