lauantai 2. tammikuuta 2016

Lomailua & pohdiskelua

Vuosi vaihtui ja vielä olis 10 päivää joululomaa jäljellä ennen takasin kouluun menoa. Ja ku koulu starttaa taas uudestaan tulee tasan vuosi täyteen opiskeluiden aloittamisesta, siihen ei vois sanoa ku että hui, ja valmistuminen lähestyy päivä päivältä ja kuukausi kuukaudelta. Hhuih.

Koulu alkaa värjäysten perusteilla ja samalla alkaa myös permanentit, nopeesti siis etiäppäin mennään, kohta osaa jo suurimman osan parturi-kampaajana vaadittavista taidoista, vaikkei siltä tunnukkaa oikein, mut ehkä kuten useimpi jo parturi-kampaajaks valmistunu on sanonut: tällä alalla ei vissiin koskaan oo valmis kokonaan, koska kokoaika tulee jotain uutta hiustrendiä, leikkausta, värjäystekniikkaa ynnä muuta, eli pitää siis koittaa olla pahemmin stressailematta valmistumisesta ja muusta, helpommin sanottu ku tehty siis.

Leikkautin tossa ennen joulua hiukset polkaks ja päätin koettaa vielä kerran uudestaan kasvattaa omaa pehkoa pidemmäks sillä tavalla ettei se pahemmin oo pilattu, koitan siis pysyä mahdollisimman kauan tässä kuparisessa värissä kun mahdollista ja värjäillä mahdollisimman kauan vaan tyvikasvua poies, ettei latva kärsis, jotta sitte näkisi miten vaikuttaa se värjäilemättömyys hiukseen ja siihen millasena se kasvaa. Koska mulla on hiusten kasvattaminen aina tyssänny siihen ku latvat on ollu yhtä hamppua, heinäkasaa tai liian ohkasen näköstä, lyhyesti siis sanottuna hiukset on näyttäny ihan kamalilta ja epäsiedettäviltä, Nyt mulla on hiusten kunnon ylläpidon apuna hiusnaamio ja hiusöljy ja päätin vaihtaa kaupan shampoot (ja kaikki hiustuotteet) kampaamotuotteisiin, jotka siis on paaljon laadukkaampia kun kaupan. Eli hiusten kasvu projekti alkoi tuotteiden ja värjäämättömyyden avulla, lopputuloksista tuun selittelemään ajan kuluessa tänne blogiin ja tietysti esittelen tuon hiusnaamion mitä käytän.

Mulla ei pahemmin uuden vuoden lupauksia oo, paitsi just tuon projektin aloitin, ja tietysti panostus 10 kouluun, tollaset perus hommelit siis.

Tammikuu ja periaatteessa vuoden alku tuo tullessaan parin päivän hiusten leikkaus keikan pihlajamäen lähiöasemalle kuun puoli välissä :) eli yks pienoinen "työ" keikka siis tulossa. Ja työharjoittelu paikan etsintää tiedossa myös myöhemmin vielä, jotta saa kaikki tunnit täyteen eikä tartte sitte pahemmin stressailla kaikesta tai ainakaan ylimääräisestä.

Tää postaus oli vähän tällänen sekavampi ja muista postauksista erottuva postaus, välillä siis näinki. Seuraavaks postausta tulossa hiusnaamiosta :)

Hyvää ja onnellista uuttavuotta kaikille :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti