torstai 14. tammikuuta 2016

Ihka ensimmäiset huppuraidat

Koulu alkoi tiistaina ja arkeenpaluu koitti ja päästiinki melkeen heti niin sanottuihin tosi toimiin. 

Tänään päästiin ensimmäistä kertaa raidottamaan harjoituspäätä ihan "oikeella" värillä, nimittäin vaalennuksella, aiemminhan raidotettiin hoitoaine sävytteellä. Raidotettiin harjoituspään hiukset raidoitushupun avulla (siitä nimikin: huppuraidat).

Raidotus alkoi ensin hupun laitolla ja sitte nypittiin hiukset koukkukamman avulla ulos hupun rei'stä, levitettiin vaalennus, laitettiin elmukelmua pitämään lämpö "sisällään" ja odoteltiin.


Lopputulos oli ihan kiitettävä ihka ensimmäisiksi huppuraidoiksi :) Tyytyväinen olen, olis voinnu tulla poikki raitoja ja muuta katastrofeja, mutteipä tullu ku muutama sellanen virhe mitä ei erota ellei kato tarkemmin ja liikuttele hiuksia. Ihan hyvin siis.


Jjee :) Oli tosi kiwa päästä kunnolla värjäämään, tai ainaki sillein et lopputuloksen erotti :) Tykkään taas vielä enempi (josse on mahdollista) tästä alasta, ei malta ootella seuraavaa värjäystunti kertaa jollon raidotetaan lisää taas, mut eri tekniikalla vaan, siitä lisää sitte mahdollisesti omassa postauksessaan.

Voisin vaan raidotella ja raidotella ja raidotella lisää vaan, niin kiwaa tuo oli. Arkeen paluu aloitettu ja innolla eteenpäin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti