keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Pakko-saada-heti-nyt-tuotteita


Eksyin internetin ihmeelliseen maailmaan selailemaan kosmetiikka-kauneudenhoito-verkkokauppoja ja siinä sitten löysin muutaman k-beauty (korealaista kosmetiikkaa) pakko-saada-hetinyt- tuotteen.. Joten tässä tiivistetty lista mikä rupesi houkuttelemaan..


Holika Holikan -nenän mustapäiden "tappo"-tuotteita..
Koska mun nenä suorastaan huutaa jotain tän kaltaista tuotetta (jota en muuten oo nähnyt aiemmin missään..) ja kirsikkana päällä on tietysti tuo pakkausten söpöys 😅Kocostarin silmänalusia kirkastavia naamioita..
Nämäkin tekisi hyvää silmänalusille ja näissäkin tollanen kiwa "luksus"-ulkonäkö, joka jo houkuttelee ostamaan 🙉


Holika Holikan smooth egg -kuorinta..
Kuorinta voiteet /geelit ja muut vastaavat on aina tarpeellisia, naama kiittää aina kuorinnan jälkeen ja on vastaanottavampi voiteille (tai näin mulle on kerrottu). Ja tässäkin tietysti ensimmäisenä ulkonäkö herätti mielenkiinnon 😂


Holika Holikan yönaamio..
Kokemuksia yönaamioista ei vielä oo kertynyt, joten voishan tällästäkin kokeilla vaihtelun vuoksi.Ja tietysti kangasnaamio söpöllä apina-naamalla.. Noita oli vaikka ja minkä näkösiä, en sitte tiiä minkä tehoisia nuo on, mutta joskus otan ihan varmasti selvää tehoista.Tälläsiä pakko-saada-heti-nyt -löytöjä löysin ja alunperin aiemmin koko korea-kosmetiikasta oon lukenut virve veen blogista, eli en siis itse huvikseni löytänyt noita. Jännä miten erilaisempia juttuja maailmalla on verrattuna koto suomeen 😊 jossain kohtaa kun saan nuo tai osan noista hankittua niin tuun sitte tänne joko hehkuttelemaan tai itkemään niitä, saa nähdä millasia nuo sitten käytännössä onkaan.
Huomasin että nuo kaikki listatut löytyy eleven.fi-verkkokaupasta, joten ei onneks tartte lähtee seikkailemaan minnekkään muualle, esimerkiksi ebayhin tai muihin vastaaviin.

Rehellisesti sanottuna ei nuo ylläolevat tuotteet ihan ainoita oo mitä kuolailen tällä hetkellä, mutta ne on niin sellaisia perus tuotteita ettei niistä tavallaan jaksa postailla ja jos tavallaan postaisi kaikista niin tää blogihan olis tupaten täynä samanlaisia postauksia 😂


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti