lauantai 17. syyskuuta 2016

Juhlakampaus - ja meikki harjoittelua


Tällä viikolla pääsin pitkästäpitkästäpitkästä aikaa meikkaamaan juhlameikkiä asiakkaalle ja samalla pääsin myös tekemään kampausta. Oli asiakaspäivä hoito-ja muotoilukokonaisuuksien kurssilla.

Kampauksen suunnittelin nutturaksi, jossa nuttura osuus jaettiin 3 osaan, letitin ne ja kieputin nutturalle, sivuhiukset jätin auki, kiharsin revolvitilla korkkiruuveille ja kieputin nutturaa kohti.


Lisäsin myös klipsipidennykset kiharrettaviin osioihin ja ne toimi tässä kampauksessa koristeena vaaleassa pohjassa.

Meikkiä en ollut etukäteen pahemmin suunnitellut, koska asiakas ei aiemmin oo ollu mulla meikattavana, joten en tienyt sitä esimerkiksi että minkä sävynen meikkivoide sopii asiakkaan iholle. Eli meikin improvisoin paikan päällä asiakkaan ihonsävyn ja silmienvärin mukaisesti.


Päädyin tekemään silmämeikin, jossa oli vaaleaa ja tumman ruskeaa luomiväriä, tumman ruskea toimi varjostuksena ja vaalea oli pohjalla, Tein myös yläluomen rajauksen (tai mikskä sitä kutsutaan..) mustalla värillä siveltimen avulla. Huulet rajasin nude sävysellä kynällä ja laitoin päälle punertavaa huulikiiltoa.

Käytössä mulla oli koulun Ben Nye -merkkiset meikit, joita oli tosi laaja valikoima, melkein iski valinnan vaikeus kun valitsi jo pelkkää luomiväriä, koska sävyjä oli vaikka ja kuinka, mikä on toisaalta hyvä siinä mielessä että ompahan ainakin valinnan varaa.

Muotoilutuotteiden osalta kampausta tehdessä olin hiukkasen ärsyyntynyt, kun aiemmin kun koulussa väänsi kampauksia niin käytössä oli Osisin tuotteet ja jotenkin oli tosi vaikeeta käyttää nyt ihan eri tuotteita kun aiemmin (koska tuotevalikoima on muuttunut koulussa..), tuntui ettei lakka toiminut lainkaan eikä millään meinannut saada kampauksesta sileää ja hyvää. En sitte tiä oliko mulla vaan huono kampaus-päivä vai mikä, mutta tarttee kyllä testailla oikeen huolella noita tuotteita ettei sitten näytöissä iske paniikki kun tuotteet ei toimikaan niinkun oletti.

Nyt on tosiaan ihka ensimmäinen kampaus ja meikki asiakas ollut penkissä tällä kurssilla :) 


Tässä vielä lopputuloksesta kollaasi-kuva. 

Ensiviikolla kampaillaan taas lisää koulussa, päästään nimittäin toteuttamaan catwalk tai fantasia kampaukset pareittain, siitä siis lisää ensiviikon aikana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti