sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Työharjoittelua koulun yrityksessä

Aloitin Helmikuussa työharjoittelun koulun hius-yrityksessä ja nyt alkais toinen kuukausi työharjoittelua samasessa paikassa.


Työharjoittelupaikka (ja siis koulu) sijaitsee helsingissä hakaniemessä, merihaassa ja samassa rakennuksessa on myös kosmetologi-yritys ja vaatetusalan yritys, joista molemmista hius-yrityksen lisäks saa erilaisia palveluita halvemmalla, koska ollaan kaikki vielä opiskelijoita. Toisin sanoen siis palveluita saa opiskelija-hinnoin.


Nyt maaliskuussa helmikuusta poiketen (koska sillon tein vain perjantaita) mulla on tossa yrityksessä hiukkasen enempi päiviä ja tunteja, joten tekemistä hiusten parissa riittää :) 

Tuola on ollu kiwa olla työharjoittelussa ku saa apua opettajilta jos tarttee ja kukaan ei oleta et oot jo ammattilainen ku et sitä ihan vielä oo. Mulla on ollu ihan kiwasti asiakkaita, toistaseks eniten on tullu tehtyä tyvivärejä ja yhtenä kertana tein raidat, jotka ei menny pieleen :3 jjee :)

Kuvia en oo pahemmin saanu otettua ku oon huomannu ettei kukaan muukaan yrityksessä työharjotteleva ota kuvia töistään, joten jotekki oon ehkä olettanu et varmaan ei saa tms. Mut jos jossain kohtaa selviää et saaki ottaa kuvia ni varmasti otan, koska muutamat työt on ollu lopputulokseltaan tosi kiwoja ja sellaisia joista olis ollu kiwa ottaa kuvaa muistoksi.

Huomenna olis maanantai ja työharjoittelun iltavuoro (12:30-20:00) vuorossa, saa nähä pääsenkö paikalle ku flunssa kiusaa :(


Hius-yrityksen ja kosmetologi-yrityksen palveluihin, hintoihin ja ajanvaraukseen pääset klikkaamalla tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti