perjantai 14. lokakuuta 2016

Näyttö-stressailua


Lokakuun näytöt on ihan kulman takana (jo maanantaina O.O) ja jännitys tiivistyy tiivistymistään. Tällä kertaa teen naisten hiustenleikkauksen +värin, vaalennusvärin + ripsien ja kulmien värjäyksen, parranajon, parranmuotoilun +värjäyksen sekä osapermanentin. Tekemistä riittää siis taas.


Näytöt kestää asiakastöiden osalta maanantaista keskiviikkoon ja torstaina saa sitten tietää miten kävi. Apua. Ja tämä näyttö on siis toisiksi viiminen ennen joulukuista valmistumista. Ja oonkin viilaillut näyttösuunnitelmat vimpan päälle, jotta kaikki ainakin niiden osalta menisi kunniallisesti, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty?

Keskiviikkona kävin hakemassa vielä Sky-tukusta ihka omat vehkeet värjäyksiin, ja vasta tässä vaiheessa koska tyhmänä ei tullut mieleen syksyllä se että nytten muuttui asiat niin että jokaisella pitää olla kaikki omat työvälineet ja värjäys vehkeet kuuluu myös settiin.


Nyt pitäisi siis olla ihan kaikki tarvittavat hankittuna ja jäljellä on enää vain suorittaminen, joka ei sinällään niin pahasti tilanteena jännitä, koska tiedän tasan tarkkaan mitä kenellekin asiakkaalle on tulossa ja mitä teen, mutta arviointi-tilanne on se joka tässä tapauksessa eniten jännittää. 

Mulla on panokset super korkealla ja haluan päästä jokaisesta lävitte nyt heti, kun joulukuussa on viimeinen näyttö eikä sinne pahemmin mahdu ylimääräisyyksiä. Toivotaan siis parasta ja varaudutaan pahimpaan. Näillä mennään ja parasta osaamista näytetään.


#Stressitysjännitysmaximus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti