perjantai 23. marraskuuta 2018

Käpykranssi


Viime joulun aikaan harmittelin etten tajunnut kerätä käpyjä ku oisin tahtonu tehä meille käpykranssin oveen, mutteipä niitä käpyjä siinä vaiheessa enää ollu kerättävänä ja ei niitä raaskinut ostaakkaan, joten käpykranssi jäi tekemättä. 

Tänä vuonna olin ajoissa, kerättiin miekkosen kanssa kävyt maasta jo elokuun lopulla, jotta varmasti sais tehtyä sen kranssin tällä kertaa.


Viime viikolla kiertelin sinellissä ja hankin kaiken muun kranssia varten; styroksipohjan, glitteri-lumihiutaleita, valkoista akryylimaalia, pensselit, kuumaliimapistoolin ja liimat. Viikonloppuna maalailin kävyt, sillein että vaan osassa käpyä oli valkoista.


Lauantaina näpertelin sitte koko kranssin ja se oli yllättävän aikaa vievää, mutta helppoa, kuumaliimaa vaan käpyyn ja styroksi-kranssipohjaan kiinni.


Siitä tuli ihan hyvä ensimmäiseks mun tekemäks kranssiks, tosin vielä mietin mitä muuta siihen vois vielä lisätä, vai pitäskö siihen edes lisätä jotain, vaikeeta. Seuraavaks pitää koittaa keksiä ratkaisu, että miten ja millä systeemillä laitan sen oveen, se meinaan painaa sen verta että sen kiinnitys systeemin pitää olla hyvä ja pitävä ja lisäks siihen tulee vielä tietysti punainen rusetti, mikä pitää vielä metsästää jostain.

Mutta jjee, tänä talvena ja jouluna meillä koreilee ovessa ite tehty käpykranssi 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti