torstai 24. elokuuta 2017

Kuinkas kävikään kesän 2017 listalle


Aiemmin kesällä päätin vääntää itselleni listan, josta saisi jotain ideaa miten viettää kesää ja mitä tehdä ja nyt olisi aika katsoa kun syksy on lähempänä kun kesä, että kuinkas sitten kävikään..

(Kuva täältä)

Kohta kohdalta:

Käy uimassa meressä tai järvessä
No, empäs sitten uinutkaan kummassakaan, vaikka oli lämpimiä ilmoja, jotenkin ei kuitenkaan niin lämpimiä että olisi tahtonut lähteä uimaan, tai saatikaan metsästää paikkaa missä voisi uida. Ehkä se sitten ensi kesänä.

Ulkoile enemmän
Sitä tuli tehtyä hiukkasen enemmän, kiitos auringon.

 Saa edes jonkinnäköinen rusketus 
Tuloksena minimaalinen rusketus, jos sitäkään. Tänä kesänä ei ihmeellisesti tarttunut aurinko yhtään.

Vietä iltaa ulkona hyvässä seurassa 
 Oltiin juhannus Hangossa ja sielä tuli vietettyä iltaa ulkona, tosin niin hyvästä seurasta en tiedä, mutta mies ainakin oli sitä hyvää seuraa, jossei niin muut.

Käy piknikillä, esimerkiksi lähi puistossa 
Puoliksi onnistui, käytiin usein hakemassa miehen kanssa ärrältä kravoka-hodarit ja syötiin ne ulkosalla, joten ehkä sekin lasketaan jollain tasolla.

Vieraile paikassa missä et ole aiemmin käynyt 
Tuli käytyä Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa, Juhannuksena Hangossa muutamassa kapakassa, missä ei aiemmin ole tullut käytyä, kissa katsomassa oulunkylässä ja kävin Sanomatalossa veripalvelussa, joten tääkin onnistui, jee.
Tavallaan ihan hyvin toteutui lista, eikä toisaalta kesän kuulukaan mennä suorittamiseen, mutta on hyvä olla edes pienen pieni vihje siitä mitä tekee tai mitä pitäisi tehdä.

Nyt alkais sitte pikkuhiljaa syksy ja illat pimenemään.

Kohta pääsee taas polttelemaan lyhtyä parvekkeella ja käpertymään illalla viltin alle kattelemaan netflixiä tai lukemaan hyvää kirjaa ilman että alkaa hikoiluttamaan. Jee, syksy 💜

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti