perjantai 27. tammikuuta 2017

Hämmentävää meikinpuhdistusta


Samaisessa viime viikkosessa koulutuksessa esiteltiin hiusjuttujen lisäksi uusi tapa poistaa meikki make up eraser- pyyhkeellä ja vedellä. 

Epäilykset heräili hiukan ja niimpä epäileväisenä päätin hankkia samaisen pyyhkeen ittelleni kokeiltavaksi. Koska se kuulosti niin epätodelliselta ja samalla kuitenkin kokeilun arvoiselta.


Tuo pyyhe on siis samankaltasta kun joku siivousliina, mikrokuitua (ja ois muuten varmaan hyvä pölyrätti..😅) ja pehmeetä materiaalia. 


Ja ideana on kastella tuo läpimäräksi, pyyhkiä naama pyörivin liikkein sillä ja meikkien pitäs olla poissa, ei kuulosta kovin uskottavalta.. + Pyyhkeen toisella puolella voi kuoria naamansa ja se kestää tuhat pesua pyykkikoneessa, jännää.

Fiilikset tosiaan oli tositositositosi skeptiset ja mielessä oli vaan, että ei se voi toimia ja miksi edes toimisi. Toisin kuitenkin kävi, meikit lähti naamasta muutamalla pyörityksellä, jopa meikkivoide ja yllätyin ihan huolella.


Ei se kaunis enää ole, mutta siinä on päivän naaman meikkikerros 😂 Ja tuo ei tuntunut edes epämukavalta naamalla.

Hämmentävän epäilyttävä muuttui siis tosi toimivaksi ja hyväksi, tuo on just hyvä ottaa mukaan johki matkalle tai käyttää sellasena iltana kun ei jaksaisi pestä naamaansa. Ja plussana vielä se että sen voi pestä pyykkikoneessa sen tuhat kertaa, joten kestää joku kolme vuotta. 

Kaikenlaista sitä nykyään keksitäänki.. 😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti