tiistai 22. marraskuuta 2016

Vaalean punertavaa


Työharjoittelussa koulun yrityksessä tuli viime viikolla ihka ensimmäinen oikeesti iso töinen hiustenvärjäys asiakas penkkiin ja hiukkasen harmittaa etten just tällä kertaa muistanu ottaa sitä ennen kuvaa, olisi meinaan ollut ihan hyvä.

Kyseessä oli siis asiakas, jolla oli sini-lila suoravärillä värjätty ja noin kahden kolmen sentin tyvikasvun omaava hius ja toiveena oli vaalea punertava tai mahdollisimman vaalea hius, jos edellä mainittu ei onnistuisi, lisäksi asiakkaan hius oli siinä kunnossa ettei se olisi kestänyt perus värinpoistoa. 

Työ alkoi kuumavärinpoistolla (=shampoota, vaalennusjauhetta ja kuumaa vettä), jatkui pienellä vaalennuksella ensin niihin kohtiin mistä kuumavärinpoistossa ei ollut lähtenyt tarpeeksi väriä ja sitten tyveen ja sen jälkeen sävytettiin pesupaikalla kolmesti ja tadaaaaa.. 

Asiakkaan toive vaalean punertavista hiuksista onnistui 😊


Yllätin sekä itseni että asiakkaan, alottaessa ei tullut mieleenkään että lopputulos olisi edes lähellä sitä mitä asiakas halusi, mutta onneksi oli ja asiakas lähti tyytyväisenä kotia. 

Tätä työtä sanoin iso töiseksi koska se sisälsi tavallista enempi vaiheita mitä tähän mennessä on tehty ja aikaakin meni 4 ja puoli tuntia, mutta oli tosi kiwa haastaa itsensä ja samalla asiakkaan hiukset, sekä päästä toteuttamaan jotain ihan erilaista taas, jee 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti