torstai 20. elokuuta 2015

Yhdistelmä leikkausta ja sormiin leikkelyä

Aiemmassa postauksessa mainitsinkin että seuraavana miesten hiusten leikkauksena on yhdistelmä leikkaus, jossa on erilaisia leikkaus rakenteita sekaisin. No, se leikkaus tosiaan alkoi ja pakko kyllä myöntää että kyseessä oli tällä kertaa ehkä astetta vaikeempi leikkaus mitä tähän asti ollaan leikelty. 

Leikkaukseen siis kuulu ehjää rakennetta (tasaista), porrastusta, tasamittaista ja kasvavaa kerrostusta + hiukan ohennusta latvoista ja otsatukasta.

Leikkaus meni ihan hyvin vaikka välillä sitä olikin kieli keskellä suuta ja peukalo keskellä kämmentä, että mitäs sitä pitikään leikata seuraavaksi ja kuumoilinkin kokoaika etten vahingossakaan napsase liikaa pituudesta, koska pituutta pitää jäädä vielä seuraaviinki leikkauksiin. Hölmistymisen ja kuumoilun lisäks leikkasin vaihteeksi taas sormeen, ihan lähelle aiempaa sormeen leikkauksen takia tullutta vekkiä.. Kohta mä olen ihan vekeillä.. Mutta aikansa sitäkin että onnistuu olla leikkaamatta sormeen.

Leikattiin onneksi toi kyseinen leikkaus vielä tänään toisen kerran, jotta se varmasti jää päähän ja saa samalla vähän lisää harjoitusta ja toisella kertaa se olikin paaaaaljon helpompi leikata kun muisti missä kohtaa leikkaa miten ja miten etenee, ei tarvinnut kuumoilla pituuden karkaamisesta taikka muuten vaan epäonnistumisesta, Viimeistely ei tosin taaskaan mennyt mulla ihan täydellisesti putkeen, föönasin sen tukan ihan liian nousevaks omasta mielestä, mutta eeehkä sitte enskerralla kun leikkaa ja viimeistelee niin jos onnistuis paremmin, onneks sitä ei vielä kuitenkaan tartte olla kaikessa ihan mestari, harjotuksella vaan niin mäkin vielä jonain kauniina kirkkaana päivänä oon mestari ihan kaikessa :D

Tosta kuvat siitä miltä lopputulos näytti:

Takaa
Edestä

Tällänen leikkaus siis tällä kertaa :)

Aloitettiin tämän leikkauksen jälkeen uutta leikkausta, joka leikataan hassusti niin että kaikki leikattavat osiot on neliöitä, kyseessä siis seuraavaks kulmikkaan hiusten leikkauksen leikkaus ja siitä siis seuraavaksi juttua tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti