torstai 21. toukokuuta 2015

Hiusten leikkaus; A-linja & otsatukka

Tänään oli aika ottaa viimenen hiusten leikkaus asiakas käsittelyyn tältä keväältä ja tälläkertaa sain asiakkaaks entisen luokkalaisen kampaukset-ja ehostus kursseilta. Asiakas on thaimaalainen ja hiustenlaadussa tunsi pienen eron verrattuna suomalaiseen hiukseen; Suomalainen (pohjoismaalainen) hius on astetta hennompaa ja ehkä pehmeempää ku Thaimaalainen (aasialainen) hius joka tuntu paljon paksummalta ja kovemmalta.

Tälläkertaa sain leikata hiukset a-linjaan (eli eteenpäin piteneväks ehjällä rakenteella) ja hiukan vinoon menevän otsatukan.

 Alotin pesemällä asiakkaan hiukset ja sen jälkeen jaoin hiukset neljään osaan keskijakauksella korvalta korvalle-osituksella. Leikkasin hiukset viisto-osioissa sormien asentoa apuna käyttäen eteenpäin piteneväks. Ku olin valmis huomasin et ku asiakkaalla oli tositosi pitkät hiukset jo alussa, ni mun ois pitäny ottaa ehkä hiukan enemmänki pituutta poies, et se a-linja ois näkyny kunnolla.

Ennen ja Jälkeen
Mut ihan kiwasti pituudesta läks poies jo tossa ja asiakas oli sitä mieltä et enempää ei haluu pituudesta pois ja ymmärsinki sen, en itekkään luopuis noin pitkistä hiuksista ihan tosta noin vaan :D

Otsatukan leikkasin viimetteeks föönauksen jälkeen, niin et jaoin kolmion muotosen osan otsatukalle ja kiinnitin muut hiukset kauemmas siitä, ettei ois tullu vahinkoja et neki ois tullu mukaan. Leikkasin otsatukan veitsellä hiukan vinoon (niinku asiakas tahtoki) mut leikkasin tositosi varovasti sitä otsatukkaa koska asiakkaalla ei ollu otsatukkaa ollenkaan eikä se oikeastaan ees tienny kuinka lyhkäseks sen haluis. Lopuks löyty sopiva pituus, joka oli kulmakarvojen päällä ja hassusti asiakas vähän niinku nuoreni samalla ku sai otsatukan :D

Ennen kuva ja jälkeen kuva jossa näkyy vähän otsatukkaa
Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen ja onneks myös otsatukkaansa koska itse jännitin ettenhän mä pilannu sitä otsatukkaa tai mitään, ku itsellä vaan huonoja kokemuksia otsatukan leikkaamisesta kampaajalla, mut onneks en pilannu ja kaikki meni hyvin :) Nyt on sithe leikattu ensimmäinen otsatukkaki :)

Viimenen asiakas pulkassa tältä keväältä ja ens tiistaina alkaaki jo kesäloma, nopeesti menny tää kevät lukukausi ohitte. Muttemmä kesän ajaksi lopeta noita hius-juttuja vaan otan enemmän ku mielelläni vastaan mahdollisia hiustenleikkuu asiakkaita, periaatteessa harjotuksellaha sitä mestariks vaan tullaan loppujen lopuks :)

Palailen taas :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti